17. května 2015

Washi Pásky

Už jste slyšeli o WASHI páskách? Originální alternativa jak si vyzdobit Instantní fotku. Váše fotka už nemusí mít jen bílý rámeček. Připravili jsme pro Vás menší inspiraci.






Na začátku roku 2015 jsme začali spolupracovat s obchodem washipásky.cz, který se specializuje na prodej pásek, kterými lze polepit prakticky vše, co Vás napadne. Pásky k nám přišly z Japonska, kde se vyrábí z rýžového papíru v různých designech a šířkách. Washi páska se dá kdykoliv odlepit a znovu nalepit, můžete po ní psát, kreslit a podle potřeby ji ustřihnout nebo utrhnout.

Protože do České republiky nepřichází mnoho barevných filmů pro Instax fotoaparáty, hledali jsme jinou variantu, jak fotografie obohatit. Bílý rámeček je příjemný a neutrální, ale někdy není na škodu rámeček něčím obohatit a dokreslit tak atmosféru pořízeného snímku. Okraje fotky lze jednoduše polepit Washi páskou. Páska na fotce drží bez problému, můžete ji odlepit a nalepit znovu, pokud se Vám ji napoprvé nepodaří nalepit rovně. Jak už bylo řečeno, pásky se vyrábějí v různých šířkách a je jen na Vás a Vaší představivosti, jak si pomocí nich rámečky fotografií vyzdobíte.




















Tímto bychom chtěli poděkovat paní Ditě - zástupkyni obchodu washipásky.cz, za poskytnutí materiálu a za příjemnou spolupráci.


Žádné komentáře:

Okomentovat