15. března 2015

Instax Mini 25 - První seznámení s Instaxem

Dnes bych Vám rád představil moderní způsob fotografování. Jedná se o instantní fotografie z polaroidu. Měl jsem tu možnost seznámit se s fotografováním s Instax Mini 25. Chvíli mi trvalo, než jsem si na tento způsob focení zvykl. Je to moderní a v dnešní době velmi oblíbený styl focení. Polaroid je lehký, lehce skladný a výsledek je okamžitý. Řada prodejců dnes nabízí různé druhy a typy těchto instantních fotoaparátů. Ve svých nabídkách představují polaroidy, náhradní filmy, alba a další různá příslušenství.
Jednoho z těchto zprostředkovatelů Vám nabízím a vřele doporučuji. http://www.homobot.cz/cs/ (při nákupu na tomto e-shopu je pro zájemce připravená sleva 3% po zadání tohoto kódu "Rm3rX") Na těchto stránkách naleznete vše, co potřebujete k tomu, aby jste mohli začít s fotografováním instantních fotek. Stránky nabízejí celou škálu možností, poradí a doporučí ten pravý Polaroid podle Vašich představ.




Vynález moderní instantní kamery je připisován americkému vědci Edwinu Landovi, který vynalezl první komerční instantní fotoaparát s označením Land Camera, v roce 1947, tedy 10 let po založení společnosti Polaroid Corporation.

POLAROID Instax Mini 25 od firmy FujiFilm. Tento, „mini" váží 275g, není proto problém nosit ho neustále sebou. Instantní fotoaparát je stále více oblíbený hlavně u mladých lidí, lze ho vzít na jakoukoliv párty a vždy s ním budete za hvězdu večera! Film obsahuje deset snímků, které lze nahrazovat novými a novými. Každý, kdo  polaroid uvidí, bude ihned chtít snímek na památku.















,,It's an Instant Camera, ..."

Nikon D5100
Nikkor 18 - 105mm f/3.5-5.6g ED VR
Instax: Mini 25
Upraveno: bez úpravy
Pomůcky: bez pomůcek

Děkujeme HOMOBOT.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat