15. března 2015

O projektu

Jak vše zniklo?
Projekt Instantní Kluci vznikl v létě roku 2014. První krok do světa Instaxu tu ale byl o něco dříve, a to když jsme zcela náhodou dostali do ruky první Instax Mini 25. Zpočátku to byl jen ,,foťák". Postupem času jsme si ale focení s Instaxem zamilovali a používali ho víc a víc. Shodou okolností jsme se dozvěděli o stránkách Homobot.cz, které se věnují instantním fotoaparátům a Polaroidu. Dostali jsem možnost půjčit si z půjčovny Homobot.cz Instax Mini 90. Nový model, nové funkce a tím pádem kvalita instantních fotek dostala úplně nový směr. V této době nastal zlom - věděli jsme, že chceme vstoupit do světa Instantních fotoaparátů a pracovat s nimi. Na základě toho vznikl projekt ,,Instantní Kluci", který založili Tomáš Andrejs a Jakub Mikuška za podpory partnera Homobot.cz. Začátkem roku 2015 se k projektu připojila mladá talentovaná fotografka Sylva Pumrová, která fotí s Instaxem Mini 8.

Instantní Kluci 
Jsme kluci, kteří rádi zkouší nové věci, rádi pracujeme s novými trendy fotoaparátů, ale také poznáváme krásu starších modelů jako je například Polaroid. Naším smyslem života je užívat si každou chvilku. Instantní svět je plný radosti, zábavy a nových zážitků. Veškerou techniku testujeme, zkoušíme a pracujeme s ní. Instantní Kluci nejsou projektem z hlediska práce, především je to o zábavě a my budeme rádi když u toho budete s námi.
  


Tomi Andrejs: 

Jsem vášnivý fotograf, který raději stojí za hledáčkem fotoaparátu, než aby před ním pózoval. Rád se na svět dívám přes objektivy fotoaparátů. Moji tvorbu můžete vidět na mém blogu TOMIANDREJS. Jsem studentem vysoké školy v Praze. Fotografování se zrcadlovkou se věnuji od roku 2013 a od roku 2014 pracuji na projektu Instantní Kluci, který vznikl v Náchodě.
















Jakub Mikuška:
Jsem fanouškem všeho co je jiné a něčím zajimavé. Instantní focení je pro mě výjimečné. Když už jdu něco fotit, musím s rozvahou vybrat to správné misto a kompozici, aby fotografie byla "TOP". Kromě focení a plánovaní veškerých projektů okolo IK natáčím videa, něteré moje práce můžete vidět na našem YOUTUBE kanálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat