29. března 2015

SHARLOTA

Dostali jsme možnost udělat rozhovor se zpěvačkou Sharlotou, která nejen krásně zpívá, ale také ráda fotí Instantním fotoaparátem Instax WIDE 210. Co říká Sharlota na focení a jak vypadají její fotky? Koukni.....



Zpěvačka, raperka a vášnivá fotografka, to vše je Sharlota. Měli jsme tu možnost sejít se na kafe  prohlídnout si její sbírku fotek z Wida, které převážně ona sama fotí. Sharlota si Instax Wide koupila proto, aby měla z každé své show památku a měla na co vzpomínat. Jak sama říká, ne vždy to ale vyjde a ne pokaždé je snadné najít někoho, kdo by ji s přáteli vyfotil. Pro Sharlotu každá fotka něco znamená, ke každé fotce má vztah a vzpomínku. Veškeré fotky si popisuje a vzápětí vystavuje u sebe doma, aby je měla neustále na očích. 


Co ty a tvůj vztah k focení?
Focení miluju, mohla bych se fotit každý den a furt. Jsou výjimky, kdy si řeknu, že vypadám naprosto příšerně a nevystrčím nohu z domu, ale to má takhle každá holka, si myslím. Důkazem mé záliby k focení je i můj velice oblíbený a ustavičně aktivní instagram, kam přidávám fotky furt, je pro mě důležité, aby mě moji fanoušci znali i z mého domácího prostředí nebo aby poznávali, jaká ve skutečnosti jsem a co mě baví v osobním životě.
 Jaká je tvoje první zkušenost s instatním focením (instax)?
To si pamatuji moc dobře, do teď mám tu fotku v peněžence. Seděli jsme s přítelem v jedné vietnamské restauraci, dával si zrovna polívku Pho. Kamarád (Miky) se za náma zastavil a hned nás instaxem vyfotil, okamžitě jsem se do té hračky zamilovala a musela jsem jí mít. Tu fotku jsme pojmenovali Pholaroid.
 Co tě přimělo ke koupi instaxu?
Jak už jsem řekla, miluju si kupovat různé zajímavé věci a doplňky, které moc lidí nemá, instax byl skvělým nápadem na to, jak zachycovat spoustu zajímavých zážitků z mého perného života.
Jak dopadla tvoje první fotka, kterou jsi vyfotila instaxem?
 Bylo léto, obrovské vedro a já s přáteli jsme se po koupáku zastavili na tý nejlepší zmrzlině na světě. Museli jsme se u toho zvěčnit, fotka byla sice mírně přepálená, ale byli jsme na ní vidět všichni a to bylo nejdůležitější.
Bylo pro tebe těžké se  s Widem naučit fotit?
Vůbec ne, focení jsem si hned osvojila. Spíš byla zábava sledovat zaražené pohledy lidí, které jsme žádali, aby nás vyfotili, nechápali, co si to s sebou tahám za krabici, ale z výsledku byli vždy nadšení.
Měla si možnost vyzkoušet i jiný typ Instaxu či Polaroidu?
Protože nemám žádného známého, který by Instax či Polaroid měl, tak jsme používala pouze ten svůj.
Co nejčastěji fotíš a kam všude bereš Instax?
Tak nejčastějí jsem to já, moji přátelé a rodina, fotky jsou z natáčení, z výletů a když se zadaří, tak z koncertů. Jeho velikost není moc praktická, tak se stane, že ho často zapomenem v kufru, nebo že nikdo nemá nervy se s ním tahat.
Jak reaguje okolí, když se někdě objevíš a fotíš?
Jasně, jsou vykulení jak blázen, zajímají se, o co jde, jak to fotí atd. v této době, kdy tolik lidí rádo fotí a nechtějí čekat na kamaráda, než mu fotky pošle, je to skvělým řešením, jak mít fotku hned, ale potom, co někteří zjistí cenu jedné fotky nebo filmku, si to rádi rozmýšlí :D
Fotky, které jsi vyfotila, nosíš stále sebou, nebo je máš doma v šuplíku?
Všechny pro mě důležité fotky mám vystavené, připíchlé na nástěnce nebo přilepené na zdi nad postelí, ráda  se na ně podívám než jdu spát a zrekapituluji si všechny ty všechny skvělé zážitky.
Máš nějaký speciální vztah k fotkám, které nafotíš?
Neřekla bych vztah, ale jsem v tomto ohledu dost sobecká, když se fotí nějaká fotka, je jasný, že bude prostě moje, i když se kluci někdy snaží mi je brát nebo schovávat, vždycky skončí u mě, vážím si jich.
Jaká je tvoje nejoblíbenější fotka a co na ní je?
To opravdu těžko říci, všechny fotky jsou pro mě nějakým způsobem speciální, na každé z nich je někdo jiný, důležitý pro můj život. Jedna z předních je tedy s mým přítelem v mém pokoji hned po natáčení videoklipu Duše, já jsem tam něžná princezna ve svatebních šatech a on v černé kápi s namalovaným obličejem jako Jack Skellington od Tima Burtona, miluju Jacka.




Děkujeme HOMOBOT.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat