9. listopadu 2015

Život v Austrálii


Život u klokanů mě už baví více než rok. Každý den se tu učím něco nového, odlišného, jiného než u nás. Nikdy jsem neřekla, že je tady život lepší, ale je lehčí. Pro Evropany je Austrálie exotičtější, slunnější a nedosažitelná. Já měla to štěstí se sem vydat, dostat a nyní žít. A v čem je to tak jiné? Upřímně práce je stejná, ale volný čas nikoliv.




Life is a beach
Sen! Tak si představte, když se objevíte na kilometrových plážích, které nemusíte s nikým "sharovat". Pak už stačí jen nepřemýšlet, co můžete potkat v moři - napadení žralokem každý týden je normální.


Miluju projíždky na lodi, bohužel můj žaludek ne.


V lagunách se nám nebrodí čápi, ale pelikáni, které můžete dokonce i krmit.

Místo fotbalu na rugby
Nikdy, ale opravdu nikdy jsem nebyla fanoušek fotbalu. Nepochopila jsem pointu koukat se na někoho, kdo se hodí za balónem, musí u toho hlavně vypadat dobře a co nejlépe simulovat. V Austrálii vládne rugby. Měla jsem tu čest se podívat na více než pět zápasů, doteď sice nechápu pravidla, ale miluju tu podívanou. Ostatně kdo by se rád nepodíval na krásný svalnatý chlapi v akci.:)



A když nejsem v práci, ve škole, na pláži, na lodi, na kempování či na zápase píšu pro Vás články, fotím o sto šest a sdílím svoje dojmy na blogu. Můžete se těšit na plno fotek z Austrálie. Co Vás nejvíc zajímá? Piště do komentářů. Jak se u nás říká, see you 
Vaše Terka z Hubitours. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat