6. prosince 2015

Bali

Dvacátého druhého listopadu jsme se vydali na dovolenou, na Bali. Procestovali jsme všechny největší turistické "atrakce", seznámili s místními usměváky, relaxovali na božských plážích a hlavně fotili! Takže prosím, nejlepší výběr fotek z Bali je tady! Místa, která mi nepřišla zajímavá jsem vynechávala, jinak bychom tady byli do zítra. :)

První cíl byl Ubud, který je obklopen zelení v podobě rýžových polí. Sice je to menší město, ale každý den se zabavíte. Ať už na zmiňovaných rýžových plantážích, focením opiček nebo výšlapem na sopku Kintamani. 






Mapa UBUDU a místa, která jsem navštívila označená fotkou. 



Villa JJ and Spa Ubud byla naším druhým domovem. Vše v Balijském stylu!




Hurá na opiceeee...

Sanur, druhá zastávka, více turistické středisko s ničím "spešl" mě v srdci asi nezůstane, ale za to jsem si odpočinula.

  Po celém pobřeží Sanuru se pyšní tyhle krásné lodě.

Moje MUST HAVE na plaž.

Bali jsme skoro celé projeli a zbývalo ještě pět dní do odletu. Proto jsme dali na doporučení kamarádů a odpluli o ostrov dál, Nusa Lembongan. Ostrov objedete za hodinu, ale přesto jsme se všech pět dní dokázali zabavit. Šnorchlování, objevování zapadlých pláží, moře slunce a skvělé koktejly u zapadajícího slunce budu mít v paměti ještě dlouho.





Tak taková byla naše dovolené ve fotkách. Pořád se nemůžu rozhodnout, které místo bylo to nej. Které Vám z fotek připadá nejkrásnější? Podrobnější informace a fotky budou brzy na mém blogu, tak se nezapomeňte podívat. Vaše Terka z Hubitours

Žádné komentáře:

Okomentovat