15. března 2015

FujiFilm Instax Mini 90 Classic - na cestách po Číně

V nedávné době jsme se vrátili z Číny, kde jsme byli s mojí přítelkyní na poznávací, nakupovací a adrenalinové dovolené. Strávili jsme dvanáct nádherných dní v okolí Suzhou a Shanghaje.
























Před cestou jsem se doslechl o možnosti půjčit si Polaroid. I když doma jeden máme, lákalo mě vyzkoušet nový model, který umožňuje pohrát si s nastavením fotky tak, abyste zachytili moment co nejlépe. Na internetových stránkách www.homobot.cz jsem si našel model FujiFilm Instax Mini 90 Classic.  Tento typ Polaroidu jsem měl vybraný již delší dobu, takže když jsem zjistil, že se dá půjčit, neváhal jsem ani minutu a zajel si do prodejny HOMOBOT, kde mi ho bez jakéhokoliv problému zapůjčili. Dokoupil jsem si náhradní filmy, zjistil jsem pár rad a mohl vyrazit.
Doma jsem samozřejmě nevydržel a musel jsem Polaroid vyzkoušet. Hned při první instantní fotce mi došlo, že focení s Mini 90 nebude jen ledajaké mačkání spouště. Člověk už musí přemýšlet, pohrát si s nastavením a zjistit, které bude pro daný snímek nejlepší. Doporučuji obětovat pár fotek a vyzkoušet si, co všechno Polaroid Mini 90 dovede.
Další věc, která mne mile překvapila, je jeho baterie. Při zapůjčení jsem dostal nabíječku, ale bylo mi řečeno, že ji mám pouze pro jistotu. Nevěřil jsem,  ale skutečně tomu tak bylo. Po celou dobu pobytu nebyla potřeba.
Během dovolené v Číně jsem nafotil několik desítek instantních fotografií a zde jsou vybrány ty nejpovedenější. Vřele doporučuji vyzkoušet Polaroid, zažijete krásné okamžiky. Navíc se Vám asi bude často stávat, že se za Vámi kdekdo otočí...












Děkujeme HOMOBOT.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat