2. července 2015

Láska na první pohled

Před mou dovolenou do Evropy jsem se rozhodla koupit si novou hračku - nový Fujifilm. Nakoupila jsem si kamerku (instax mini 25), 100 filmů a chtěla si přivést nejen zážitky, ale jednoduché a přitom jedinečné fotky. Měla jsem jasnou představu, s každým kamarádem si po x měsících udělám fotku do peněženky, no není to super nápad? Dost mě překvapilo, že o Fujifilmu nikdo moc nevěděl, přitom já bez něj byla v Austrálii jak outsider. :) Než jsem se však vydala přes moře, potřebovala jsem si foťák vyzkoušet, tak vznikly mé první fotky z australské "domoviny", které nosím pořád u sebe.

mé první pokusy aneb výhled na pláž,
 výhled z našeho okna a pejsci u mě nesmí chybět!



Mých prvních 14 dní v Česku jsem se "předváděla" a fotila co šlo. Nechtěla jsem jen fotky kamarádů, ale i mé milované Prahy, jediné co mi nepřálo bylo krásné počasí. O víkendu jsem se dočkala a šla fotit, takže tadaaa první fotky v Praze.



Jak už jsem říkala budu si přivážet plno fotek s kamarády, kdy jsme vyfotili vždy jen pár a pak losovali kdo si jakou odnese. To na tom focení bylo nejlepší, každý si vytáhl jednu osudovou fotku a nemohl ji už měnit (ehm já si naštěstí vždy vytáhla nějakou, kde se tvářím docela normálně:)).




A co vy, kam se chystáte s Fujifilmem cestovat? Podělte se se mnou jak na facebooku nebo instragramu pod hastagem instantnikluci a hubitours. Inu já se do mé kamerky zamilovala a chystám se s ní projet Evropu, nebo hned celý svět? :) To se těšte příště!

Užívejte krásného počasí, ať jste kde jste,
Vaše Terka z Hubitours









Žádné komentáře:

Okomentovat