27. července 2015

Let's start to explore the world

Můj více než 3 týdenní trip byl odstartován v Amsterdamu. Město, které občas připomíná Benátky nebo nevěstinec jsem si oblíbila hned u příjezdu. Tu jedinečnou architekturu snad nenaskytne žádný jiný stát.


S našimi přáteli, kdy neznámý fotogram zachytil pravou Amsterdamskou atmosféru s jezdcem na kole, což je tu opravdu typické. 


Holandská architektura a náměstí Dam.

Dokonce jsem narazila i na místní obchůdek s Polaroidem!

Jelikož nás cestování baví i z důvodu kulturního, nemohli jsme si odpustit ochutnat vše, co obsahovalo slovo Dutch. Dostali jsme se od výborné večeře o třech holandských NEJ chodech, přes domácí wafli až k místnímu pivu značky Amstel.

Typická Holandské vafle s nutelou, co je víc? :)

Myslím, že každý, kdo alespoň trochu ví co v Amsterdamu prožít si chce udělat i fotku s více než známým názvem I amsterdam. Umístění toho nápisu se každý měsíc mění a my ho odchytli na Muzejním náměstí.
I amsterdam 


Má sbírka z návštěvy naší první zastávky.

Dva dny utekly jak voda a už jsme na cestě do Říma, na což se můžete těšit zase příště! Pokud chcete vědět více o mém výletu do Amsterdamu čtěte článek zde. Teď už jdu zase fotit, ať se máte na co těšit! :) Nezapomeňte se dělit o Vaše fotky na cestách pod hastagem instantnikluci či hubitours! Budu se na Vás těšit z Říma.

Vaše Terka z Hubitours

Žádné komentáře:

Okomentovat