23. srpna 2015

Hello Kitty Instax & HubiTours

Instax Hello Kitty 
Novinka z dílny FujiFilm. Nový Instax, který vyniká svým výrazným vzhledem Hello Kitty. V setu s foťákem je stylový popruh, balíček deseti snímků Hello Kitty, clouse up čočka a samolepky. Projekt vznikl také za pomocí firmy 4PM - hodinky a doplňky.





Na první pohled hračka pro holky, na druhou stranu ale skvělý Instantní fotoaparát s přesnou ostrostí a barevností fotek. Hello Kitty je plně automatický. Podle světelných podmínek vám foťák sám nabídne jak ho nastavit. Pomocí led diody na objektivu, zjistíte co je pro vaší fotku to nejideálnější. Kitty nabízí standardní nastavení - domeček, mráček, slunce a Hi - Key mod. Na přední straně fotoaparátu na objektivu naleznete také zrcátko pro selfie fotky. Na zadní straně fotoaparátu naleznete otvor pro Instax Film a také displej, který zobrazuje počet zbývajících snímků ve fotoaparátu.

Fotoaparát spustíte jednoduchým tlačítkem pod objektivem čímž objektiv vysunete. Instax má v sobě zabudovaný blesk, který bohužel nejde vypnout. Hello Kitty je poháněn tužkovými bateriemi, které vydrží opravdu dlouho. 



Kdo má rád Hello Kitty, měl by mít ve své sbírce i tento modní Instax od FujiFilm








4PM - hodinky firmy Axcent -  Jet Set.
Od našeho partnera jsme dostali zajímavé doplňky Hello Kitty (Hodinky a náramek), které také naleznete zde.



Instax spadá pod skupinu ,,Mini" proto je do Hello Kitty možné kupovat pouze filmy Mini, které naleznete tady!












 




Tímto děkujeme Partnerům 
Homobot.cz za propůjčení materiálu
4PM - Hodinky a doplňky
Tereza Hubková - HubiTours.blogspot.cz



Děkujeme HOMOBOT.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat