30. srpna 2015

Česko-Slovensko s Instax mini 25

Pokaždé když někomu v Austrálii řeknu, že jsem z České republiky čekají mě dvě odpovědi. První je samozřejmě otázka, kde že to vůbec je? Druhá odpověď ala "aaa Československo?" je bohužel smutnější, protože nastane trapný okamžik vysvětlování a přicházení cizinců o iluzi, že jsou borci v geografii. Já jsem o prázdninách nelenila a naše "Česko-Slovensko" projela s Instaxem mini 25 a měla snímky právě jako za těch "starých" časů. 



První zastávkou byla stověžatá Praha, kde jsem překvapila naprosto každého, kdo nám pořizoval fotku. Ano, většina lidí se nejdříve lekla, pak obdivovala a nakonec vyptávala kde že se to dá pořídit. Nebudu lhát, že jsem si nepřipadala dost cool. :)

fotky do rodinného alba nesmí nikdy chybět!

Všechny cesty vedou do Prahy a do Sydney ne? :) (foceno v Bratislavě)

Čas utíkal jako voda a my se z překrásného velkoměsta museli přesunou do Bratislavy. Jakožto správný fanda veškerých Polaroidů a Instaxů jsem byla naprosto nadšená ze zmrzliny, na kterou jsme v centru města narazili. Nejenom, že zmrzka byla úžasná, ale personál byl právě stejný nadšenec jako já, o čemž vypovídala sbírka filmů na stěně. 

nástěnka v Koun gelato

kopečkujeme 

 No a co by to bylo za dovolenou bez pořádné večeře. Večeře v podání famózních halušek s brynzou. Všechen podrobný program naší Česlo - Slovenské výpravy naleznete na zde.


Všem děkujeme za označování vašich nádherných fotek na instagramu. Je skvělý vidět tolik nadšenců, kteří přeci jen trošku "bojují" proti té technice a užívají si momenty překvapení z fotky. 
Krásný vstup do nového školního týdne.
Vaše Hubi

Žádné komentáře:

Okomentovat