9. srpna 2015

Barvy Nás Baví - "Instax MINI PARTY"

Instax MINI 8 od FujiFilm


Od začátku roku 2015 jsme měli tento projekt v plánu. Plánovali jsme, sháněli a domlouvali. V květnu jsme dali všechno dohromady a projekt konečně uskutečnili.
Ve spolupráci s partnerem Homobot.cz, profesionálním fotografem Honzou Martincem a profesionální filmovou vizážistkou Luckou Prymšovou jsme projekt dokázali zrealizovat v Hradci Králové.


Projekt Barvy Nás Baví vznikl, aby jsme Vám, přátelům Instaxu a Polaroidu, ukázali, jaké barvy nabízí Instax mini 8. Mini "osmička" nabízí sedm barevných variant, které jsou k dostání v České republice. Osmička se dá sehnat v nespočetně barevných kombinacích - tyto variace ale nejsou k dostání na českém trhu, bohužel.

Mini 8 je Instax oblíbený především slečnami, nechceme tím ale odradit pány. Například černá i bílá barva je skvělým doplňkem pro mladé kluky, kteří osmičku využijí stejně jako holky. Výběr barvy už je na každém z Vás. Jednoduché ovládání, příznivá cena a výběr barev jsou hlavní výhody ,,osmičky". Hodnocení Instaxu Mini 8 je TADY, pokud Vás zajímají detaily.


Focení se odehrávalo v Jiráskových sadech, nejprve se modelky strojily, líčily a česaly. Tady měla hlavní slovo vizážistka Lucka Prymšová a kadeřnice Jana Kováčivá. Poté, co byla první ,,modelka" připravena, se mohlo konečně začít fotit. Za fotoaparátem stál tentokrát náš kamarád Honza Martinec, který byl celou myšlenkou tohoto projektu nadšen. Vzájemně s Honzou jsme konzultovali nápady a místa k focení po parku. Během celého dne se natáčelo video, o které se postaral Miky Mrož (video pod článkem). Videem bychom Vám chtěli přiblížit celkovou atmosféru a také zákulisní záběry z celého dne.

Chtěli bychom také vyzdvihnout práci naších ,,modelek", které byly vskutku profesionální a poděkovat jim, že si udělaly čas pro náš projekt. Celé focení nám zabralo skoro celý den a holky vždy s úsměvem a chutí pózovaly. Od samého začátku projektu jsme chtěli celou akci pojmout tak, aby bylo vidět, že Instax je skvělý doplněk, ale hlavně se s ním dá zažít spousta zábavy. Myslíme si, že se nám to povedlo. 


a Vy se teď sami můžete přesvědčit... 






















Poděkování 

Partneři
Homobot.cz - E-shop s Instaxy a Polaroidy
Honza Martinec - fotograf
Lucie Prymšová a Jana Kováčivá - Studio Visage LP


Modelky

Kristína Pavlasová - Fialová
Natálie Šubrtová - Žlutá
Karolína Mlejnková - Černá
Tereza Škodová - Bílá
Lucie Řadová - Modrá
Tereza Hrodková - Růžová
Andrea Matysová - Malinová

Produkce 

Tomi Andrejs
Karolína Palečková

Kamera/Střih

Miky Mrož



Děkujeme Homobot.cz


6 komentářů:

  1. Krásný a fakt moc povedený projekt! tleskám :)
    Já sama už delší dobu o instaxu mini přemýšlím ale ještě jsem nepřišla na to, jakou chci barvu, haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme za komentář, moc si vážíme, že se ti líbí náš projekt. Budeme rádi,když se přidáš a budeš také Instax vlastnit. Těšíme se na tvoje fotky.

      Vymazat
  2. Wau! Pěkná práce! Fakt super nápad, skvělý fotky, prostředí, celkově super post. Jen by se mi víc líbilo, kdyby holky měly třeba rtěnky v barvě instaxu a ne tolik oči, ale to už jsou detaily. Je to super :) ! Fandím vám ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooooj, moc děkujeme za koment. Jsme moc rádi že se ti naše práce líbí. Děkujeme za tvoje názory nebo nápady. Na příště další skvělá myšlenka pro zamyšlení ;-) dííík :-)

      Vymazat
  3. Povedlo se!! Vážně to dopadlo skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, moc děkujeme! Jsme vážně moc rádi. Těšíme se na další spolupráci s tebou ;-)

      Vymazat