13. září 2015

Druhá Praha

Je čas na další město. Město podobné Praze svojí architekturou, rozmístěním památek a řekou v srdci centra. Asi už většině došlo, že mluvím o kouzelné Budapešti, kde jsme strávili úžasné čtyři dny. 



Budapešť je takové město lázní, kterých je více než přes 30 takže výběr je opravdu velký. I nás letní tropy vyhnali k vodě přičemž rozhodnutí ?kam? padlo do lázní Géllert. Přiznávám, že jsem tam byla už podruhé, ale i tak mě to neomrzelo. Venkovní bazén, pět vnitřních s horkými prameny bych mohla využívat každý víkend, to mi věřte. 

Hlavní budova lázní. UPOZORNĚNÍ! Do vnitřního bazénu se může pouze v koupací čepice. A ne tou do sprchy, jak si Němci mysleli. :)

Kamerka na cestách, i odpočinek k tomu patří. 


Přestože jsme na fotkách vysmátí, ještě pár minut před "řekni sýýýr" jsme lapali po dechu do kopce k Rybářské baště, mojí nejoblíbenější památkou Budapeště. To cestování občas stojí za to. Vedra, potíš se jak ehmm a poznáváš svět. Ten pocit miluju aneb travelling is my cardio. :)




Připadá mi, že většina mých kamarádů tento rok navštívila Maďarsko. Tak se přiznejte, s kým jsem se tam minula? A jaká je Vaše nejoblíbenější památka? Těším se na fotky pod hashtagem hubitours a instrantnikluci. Vaše Terka z Hubitours

Žádné komentáře:

Okomentovat