17. září 2015

Instax Hello Kitty feat SHARLOTA


Hello Kitty našla svoji královnu. Není to nikdo jiný než naše kamarádka, zpěvačka a milovnice Hello Kitty Sharlota. Jak zapůsobil tento roztomilý instantní foťáček na Šarlotu se mrkni v našem novém článku.





Náš partner Homobot.cz dostal jako jeden z mála v České republice Instax Hello Kitty od výrobce Fujifilm. Jakmile jsme dostali tenhle módní foťák do ruky, měli jsme jasno, koho oslovíme kvůli spolupráci. Sharlota je dlouhodobou milovnicí Hello Kitty. Každá věc, ať už jsou to malovátka, oblečení, kryt na mobil, nebo třeba kalkulačka s tímto holčičím motivem, nesmí chybět ve zpěvaččině sbírce. Oslovili jsme Sharlotu abysme jí ukázali novinku na trhu - Instax, který vypadá jako kočka a nese hrdě název Instax Hello Kitty. Zpěvačka ani minutu neváhala a na spolupráci s námi kývla. Sharlota je stejně jako my závislá fotografka, která pravidelně plní fotkami svůj Instagram a jedním z jejích fotoaparátů je Instax Wide 210. S focením s instantním fotoaparátem má tedy dobré zkušenosti a z tohoto způsobu focení je doopravdy nadšená. Pořízené fotografie si následně lepí zeď a vzpomíná tak na svoje zážitky a neopakovatelné chvíle s přáteli nebo i rodinou.




Dalším partnerem, který nám pomáhá s projektem Instax Hello Kitty, je firma 4PM. Znáte je také díky hodinkám Axcent nebo Jet Set. Partner nám do tohoto projektu věnoval hodinky a náramek s motivem Hello Kitty. (Kompletní nabídku hodinek Hello Kitty naleznete tady.)







Instantní fotoaparát Instax Hello Kitty od firmy Fujifilm spadá do řad MINI. To znamená, že výsledné fotky jsou velké jako kreditní karta. Tento typ fotografií se hodí například do peněženek. Instax je plně automatický, podle daných podmínek světla si sám vybere, jaké nastavení je právě nejvodnější pro vyfocení fotky. Foťák nabízí nastavení jak pro dobré světelné podmínky, tak i ty špatné. Když je například obloha zatažená, na foťáčku se rozsvítí led kontrolka se symbolem mráčku. Instax pohání dvě tužkové baterie, které vydrží minimálně 200 snímků. 













Děkujeme Homobot.cz

Na e-shopu homobot.cz můžete zakoupit Instax Hello Kitty v krásném setu, který obsahuje: Instax Hello Kitty, poutko v designu Hello Kitty, Close Up (čočka pro focení zblízka), film deseti snímků Hello Kitty (speciální edice), sada samolepek Hello Kitty, 2x baterie AA a návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat