4. října 2015

Výletníci


Poslední prázdninový týden jsme navštívili hlavní město zimních sportů v ČR Špindlerův Mlýn. Výlet a menší túru jsme plánovali delší dobu, ale uskutečnit se nám povedla až na konci měsíce. Protože jsem přišel o zrcadlovku, kterou mně ukradli, musím fotit pouze na iPhone. Na památku z tohoto výletu mám pár fotek z Instaxu Wide 210.



















Doporučuji vyjet lanovkou na Medvědín, kde na vás čeká v letních měsících zajímavá atrakce pro děti. 

Celý vrch ski areálu nabízí dětem spoustu zábavy díky nově postaveným atrakcím. Na první pohled už vás z dálky zaujme nápis Medvědín, který je vyroben ze dřeva a slouží jako malé lezecké stěny. Tzn, po každém písmenku se dá kousek vylést. Některé písmeno nabízí i menší skluzavku a nebo sedátko pro odpočinek. Na protější straně děti ocení řadu kolotočů, prolézaček, houpaček a trampolín. Z mé strany je to skvělý lákač pro děti a dospělé na Medvědín.  


Z Medvědína jsme se vydali přírodou na Vrbatovu boudu.






Na Vrbatově boudě se dá příjemně posedět a občerstvit. 

Túra pokračuje kolem mohyly Hanče a Vrbaty na Zlatém návrší směrem kolem Pančavských vodopádů 


Po sedmy kilometrech se dostáváme do vytouženého cíle. Pramen Labe na Labské louce. 



Nemoc z povolání... pár vzpomínkových fotek Instaxem.







Na zpáteční cestě opět menší zastávka na ,,Vrbatovce"






Cestou vzniklo pár fotek z Instax Wide 210, které jsem fotil celý den, během túry. Právě fotkami z polaroidu si skvěle vybavíte zážitky a neopakovatelné chvíle, které jste si během dne užili. Každá fotka, prakticky zobrazuje zážitek nebo styčný bod výletu. Tyhle vzpomínky vám nikdo nevezme. Navíc není problém vzít pár fotek, ukázat třeba babičce, aby jste ji dokázali přenést přímo k prameni Labe.
















Děkujeme Homobot.cz




Žádné komentáře:

Okomentovat