27. prosince 2015

Ohlédnutí za rokem 2015

Pojďme si společně shrnout rok 2015 z pohledu projektů, zajímavých schůzek a nových možností,.. .




Začátek roku 2015 nám přinesl hnědý Instax Mini 90. Díky skvělé spolupráci s blogerkou Lucií Šumovou vznikl zajímavý článek, publikovaný ještě na starém blogu www.tomiandrejs.blogspot.cz. Spojili jsme Instax a módu a výsledek můžete vidět zde.


Velké díký Lucie Šumová

Po tomto zimním článku nastal zlom. Rozhodli jsme se, že nastal ten správný čas oficiálně spustit projekt Instantní Kluci a posunout se tak zase o kousek dál. Dali jsme hlavy dohromady a společnými silami jsme 15.března vypustili do světa nový blog s názvem www.instantnikluci.cz 


Nový blog, nové zkušenosti a nové možnosti. V tomto roce jsme nejprve vyzpovídali a poté i nafotiti populární zpěvačku a milovnici Instaxu Šarlotu Frantinovou, známou jako Sharlota. Sharlota dnes vlastní již dva Instaxy, jak Mini, tak i Wide. Jak dopadla naše letošní spolupráce můžete vidět tadytady.


Děkujeme Sharlotě za spolupráci

Další zajímavá spolupráce nastala po oslovení obchodu washipasky.cz. Touto spoluprací jsme chtěli ukázat, že instantní fotka se s washi pásky stává více odolnou a navíc skvěle vypadá. Vylepšete si fotku stylovou washi páskou.


Díky obchodu washipasky.cz za spolupráci.

Do projektu Instantní Kluci vstupuje nová posila. Další milovník Instaxu blogerka Terka Hubková z blogu HubiTours. Terka žije v Austrálii, ráda cestuje, píše zajímavé články a skvěle fotí. Využili jsme toho a Terku oslovili. Tato blogerka naše články doplňuje svými zážitky z cest a jejího života v Austrálii. Článkny doplňuje fotkami z Instaxu Mini 25.


Terce moc děkujeme a vážíme si její spolupráce s námi!

V tomto roce jsme také spolupracovali s Johny Machettou, který je známý jako zpěvák a mediální osobnost roku 2015. Díky Johnymu jsme se dostali až do backstage při jeho vystoupení na akci Utubering


Děkujeme Johnymu za spolupráci a za pozvání.

Zatím největší projekt, který jsme vytvořili, se jmenova Barvy nás baví - Instax Mini Párty. Na tomto projektu se podílelo nejvíce lidí, sedm modelek, jeden profesionální fotograf, vizážistka a vlasová stylistka. Projekt byl zaměřený na Instax Mini 8 a jeho barevné možnosti. Více info tady.


Děkujeme 
Jan Martinec - profesionální fotograf
Lucie Prymšová - LP Visage
a všem modelkám

Jedna z nejdůležitějších novinek v roce 2015 nastala se začátkem spolupráce s Fujifilm CZ. Pro nás to znamenalo velký úspěch a hlavně motivaci posouvat naší práci dál. Moc si vážíme tohoto kroku a především spolupráce s panem Vladimírem Makuderou z Fujifilm Praha a také Romaně Marii Jokelové za propagaci našeho projektu na sociálních sítích Fujifilm CZ.


Novým partnerem Instantních Kluků se stala také firma 4PM - hodinky a doplňky světových značek jako jsou např.: Jet Set, Axcent, Lars Larsen nebo Hello Kitty. 


Populární blogerka Dominika z DBLOG.cz nás vzala na jeden ze svých fitness workshopů.Tak proč si z workshopu neodnést pár památečních fotek? Domča a její Instax Mini 25, článek najdete tady.


Děkujeme Dominice za možnost spolupráce.

Zajímavý projekt vznikl i s blogerkou Karolínou Čumrikovou z blogu CCUMRIK.com. Nafotili jsme  její outfit, jak digitálně tak i analogově. Celý článek najdeš zde.


Děkujeme Karolíně za spolupráci v tomto roce.


Od března 2015 jsme se snažili pro Vás každou neděli v podvečer připravit článek, kterým bychom Vám ukazovali, doporučovali a testovali instantní fotoaparáty. Protože i pro nás je to především zábava a koníček, přizvali jsme do projektů dvě osoby, které nám během roku pomáhaly. Vy jste neměli zatím moc šancí je poznat, zatím pro nás pracují v "zákulisí", ale ani bez nich bychom nemohli pokračovat v projektu dál. 

Tímto děkujeme

Terce Šimkové za korekci a úpravu textů a za pomoc při vytváření projektů. 


 Speciální dík patří Lukášovi Matysovi za editace, grafiku a za pomoc při vytváření projektů.
Partnerem a naším ,,big brotherem", který nás neustále sleduje, doplňuje, podporuje a kterému vděčíme za nejvíc, je bez pochybu pan Jan Záliš a jeho obchod Homobot.cz. V tomto roce byl pro nás znovu nepostradatelným článkem a my mu za celý tým Instantní Kluci moc děkujeme.


Žádné komentáře:

Okomentovat