21. ledna 2016

Instantní Kluci a Papiro

Papírové hodinky? Jo, taky jsem si říkal, že to musím číst špatně…  Ale ukázalo se, že číst umím velice dobře, opravdu je to tak. Pokud Vás zajímá, jak jsme si vedli s hodinkami, čtěte dál...


Nápad mě okamžitě nadchnul, samozřejmě, že jsem si papírové hodinky hned představil vedle Instaxu. Další super výstřední doplněk, do kterého může člověk vložit svou představivost. Navíc, stejně jako Instax, i tyhle hodinky jsou takovou „sázkou na první dobrou“.



Zástupce stránky
papirovehodinky.cz 
 jsme okamžitě zkontaktovali a přiblížili jim představu naší spolupráce. Nápad se jim líbil stejně jako nám. Tak jsme si přes mail úspěšně ,,plácli“ a nezbyo nám než čekat. (Příběh o zatoulané zásilce v rukou českého doručovacího systému Vám vyprávět asi nemusím, všichni ho určitě důvěrně znáte.) Balíček nakonec úspěšně dorazil a my ho nadšeně otevřeli. Vykoukly na nás dvoje hodinky, stylově zabalené v krytu spolu se čtyřmi pastelkami v základních barvách. 



Jelikož mám do Picassa daleko a ani Miky není zrovna da Vinci (věčná škoda), rozpracovali jsme pár návrhů na papír, abychom si budoucí výsledek dokázali líp představit. V tu chvíli jako bychom se vrátili do dětských let. Hodinky jsme obkreslovali a obklopení pastelkami jsme vymýšleli návrh, který by se nejlépe hodil k našim Instaxům nebo vystihl to, co Instantní Kluci představují. V hlavě se nám honilo více nápadů. Krom klasických pastelek jsme přemýšleli o použití vodovek, samolepek, nebo když zůstaneme u papíru, použití papírových Washi pásek. 








Zjistili jsme, že materiál hodinek je lehce lesklý a ne každá fixa na něm drží. V tomhle případě jsme se zamazaným rukám prostě nevyhnuli. Zvolili jsme tedy jinou, pro nás trochu čistější, metodu zpracování. Pastelky z balení nás nezklamaly a my vymysleli duhovou variaci, protože nás barvy přece baví! 
  



Druhý model jsme chtěli pojmout trochu jinak. Doufali jsme, že použití samolepek „Instantní Kluci“ nám práci zjednoduší, ale opak byl pravdou. Vystřihování a vyřezávání malých otvorů v pásku 
hodinek nás stálo víc nervů, než ty zamazané ruce.







Po bližším seznámením s hodinkami si troufáme říct, že každého milovníka Instaxu můžou něčím zaujmout. Stejně jako instantní fotka i každé hodinky, se kterými si člověk vyhraje, jsou jedinečné.






Děkujeme partnerům 



Žádné komentáře:

Okomentovat