5. července 2015

Johnny Machette - UTUBERING 2015 (fotoreport)

Měli jsme možnost se zúčastnit festivalu UTUBERING 2015 a celý ho strávit s hudebním interpretem a hvězdou české hudební YouTube scény Johny Machette vlastním jménem Jonáš Čumrik.






Na festival jsme dorazili lehce po začátku a u každého stánku se už tvořili pěkné fronty malých fanoušků čekající na fotku a podpis od svého idola. Překvapením pro mne bylo, že dostat se do stánku Johny Machette ZONE nám zabralo asi 30 minut, i přesto, že jsme byli pozvaní. Podle mého názoru se čekání fanouškům maximálně vyplatilo. Jonáš se snažil věnovat  všem co nejvíc. Každý mohl dostat podpis kam si jen přál, pořídit si s ním fotku a prohodit pár slov což bylo to, co se nám líbilo. Tím pádem byla celá akce více přátelská a pohodová navzdory ne úplně vydařenému počasí a podle našeho názoru hůře zvládnuté organizaci.



Při přesunu na hlavní stage, kde měl Johny vystupovat, vydatně pršelo a proto jsme čekali, že účast nebude tak velká. Opak byl pravdou. Pod pódiem se sešla spousta nadšených a nedočkavých fanoušků. Když píšu nadšených, myslím tím doslova šílící dav. Na vystoupení ho doprovázel kromě DJs hudebník Kalwitsch na bicí a zazpívala i Gabča Heclová i Zdeněk Piškula. Zdenda poprvé zazpíval svoji písničku na veřejnosti. Pravděpodobně ji budeme moci vidět, spíše slyšet i na youtube. Pro svoje fanoušky, jako překvapení, což překvapilo i mě, házel Johny svoje CDéčka a čepice.


Na pódiu se pohybovalo kromě nás velké množství kameramanů a fotografů. Měli jsme možnost fotky pořídit instaxem mini 90. Celé odpoledne jsme si užili, hlavně díky pozitivní a fajn náladě, která panovala mezi účinkujícími. Jonáš do toho dal maximum.










Johny bavil své publikum a my u všeho byli s Instaxem










Instantní fotky, které jsme pořídili právě zmíněným Instaxem mini 90, který dokáže dělat dvojitou expozici, vypnout a zapnout blesk a dají se na tomto parádním ,,polaroidu" nastavit zajímavé mody. Devadesátka je skvělá na focení selfíček, kterých jsme na Utuberingu udělali mraky.
Další Polaroid, který jsme s sebou měli byl Instax Hello Kitty. Tento krásný foťáček je opravdovým unikátem v této zemi. Jsme jediný, který tento foťák nabízí a máme ho skladem na e-shopu Homobot.cz.
Hello Kitty vzbuzovala mezi mladými lidmi zájem a na této akci dostala nálepku ,,roztomilý". 

Dvojitá expozice s Instax Mini 90, na kterou jsme nedávno připravili článek, najdete ho tady.


S Johnym jsme si to na akci opravdu užili. Celému FameTeamu patří velké díky. Byla to pro nás velká čest, které si vážíme. Jsme rádi že jsme mohli s Instaxem do zákulisí této akce.



Pokud chceš nahlédnout Instantním Klukům pod ruce, sleduj Instagram @Instantikluci

Instax - Polaroid a veškerý materiál kupuj na Homobot.cz

2 komentáře:

  1. O organizaci jsem toho slyšela tolik, že sama nevím, co si myslet, a tak si nemyslím nic, protože jsem na akci nebyla. Ale kluci, musím říct jedno! Čím dál lepší jste! :) Tleskám, super fotky!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkujeme za pochvalu! Jsme rádi že se ti naše práce líbí. Budeme moc rádi když nás budeš sledovat i dále... Díky moc Instantní Kluci

    OdpovědětVymazat